DANE OFERTY

  • Typ ofertyPraca tymczasowa
  • Pensja: nie podano
  • Firma: SILVERHAND
  • Kontakt: Natalia Matczak
  • Telefon: 539-601-600
  • Język obcy: niemiecki
  • Doświadczenie: Minimum 2 lata

MIEJSCE PRACY

Zobacz wszystkie oferty dla stanowiska:
Kucharz

Miejsce pracy: Niemcy, Weingarten

Agencja Zatrudnienia Silverhand jest podmiotem należącym do międzynarodowego holdingu, wyspecjalizowanego w świadczeniu najwyższej jakości usług rekrutacyjnych.

Dzięki naszemu wieloletniemu doświadczeniu, globalnym zasobom wiedzy oraz innowacyjnym metodom selekcji tysiące osób zmieniło pracę na lepszą. Oferujemy bezpieczne oraz stabilne zatrudnienie.

Nr ref. 14251 - Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia

Szef kuchni lub Kucharz – (k/m) – j. niemiecki lub angielski (Niemcy)

 

Oferujemy:

  • zatrudnienie na warunkach niemieckich – niemiecki Pracodawca (nie w delegacji)
  • atrakcyjne wynagrodzenie 2800 EUR netto / miesiąc + napiwki ok. 400 EUR na miesiąc netto 
  • zakwaterowanie GRATIS – pokój 1os. 
  • pozytywne oraz inspirujące środowisko pracy
  • swoboda twórcza, możliwość przełożenia swojego indywidualnego stylu na innowacyjne menu restauracji
  • dostęp do bieżących szkoleń oraz warsztatów
  • środowisko pracy, które sprzyja utrzymaniu równowagi między pracą a życiem prywatnym 
  • składki oraz podatki odprowadzane w Niemczech przez Pracodawcę
  • możliwość rozwoju zawodowego oraz długofalowej współpracy
  • wsparcie naszych Konsultantów w koordynowaniu zatrudnienia
  • możliwość regularnych zjazdów do Polski
  • respektowane prawo do urlopu
  • nasze usługi są bezpłatne (m. in. tłumaczenie oraz profesjonalne przygotowanie CV w j. niemieckim na potrzeby rekrutacji)
     

Do głównych zadań osoby zatrudnionej należy:

  • nadzór nad codziennymi pracami kuchni, w tym planowanie menu, przygotowywanie dań oraz kontrola jakości
  • opracowywanie oraz realizacja działań kreatywnych i sezonowych w zakresie menu
  • prowadzenie oraz mentoring personelu kuchennego w zakresie utrzymania standardów jakości, spójności oraz sposobu prezentacji
  • współpraca z zespołem zarządzającym w celu zapewniania wyjątkowego doświadczenia kulinarnego gościom restauracji
  • zarządzanie zapasami, kosztami w celu ich optymalizacji oraz utrzymania rentowności
  • przestrzeganie standardów bezpieczeństwa przechowywania żywności oraz warunków sanitarnych, aby zapewnić czyste i bezpieczne środowisko w kuchni
  • bieżąca orientacja w branżowych trendach oraz wprowadzanie nowych, kreatywnych koncepcji w kuchni


Wymagania:

  • komunikatywna znajomość j. niemieckiego lub komunikatywna / dobra znajomość j. angielskiego
  • wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie na w/w stanowisku
  • kreatywność, umiejętność konceptualizacji oraz wykonywania nowatorskich dań
  • znajomość sezonowych składników oraz umiejętność tworzenia dobrze wyważonych i wizualnie atrakcyjnych dań
  • pasja do gotowania oraz zaangażowanie w celu zapewnienia wyjątkowych doznań kulinarnych
  • umiejętność zarządzania pracą oraz czasem w dynamicznym środowisku
  • umiejętność pracy w zespole
  • gotowość do pracy w systemie 2-zmianowym
  • prawo jazdy oraz samochód – nie są wymagane

 

Oferta skierowana do kobiet i mężczyzn spełniających warunki rekrutacji.

 

Usługa dodatkowa:
Od 20 lat świadczymy również usługi w zakresie rozliczeń podatków niemieckich oraz holenderskich, a także Kindergeld. Zadzwoń i dowiedz się więcej!

 

Wysłanie CV do pracodawcy jest jednoznacze ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej i przyszłych rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)."