Rzeźnik
przegląd mięsa i rozbiór połówek na kawałki mięsa.
przygotowanie mięsa z użyciem noży i sprzętu specjalistycznego
porcjowanie produktów mięsnych
przygotowanie kiełbasy i wyrobów mięsnych
przygotowanie produktów mięsnych
ubój i rozbiór dużych i małych zwierząt
podstawowa znajomość języka niemieckiego
doświadczenie zawodowe
atrakcyjne wynagrodzenie
brak tzw. Zeitkonta – wszystkie przepracowane godziny są wypłacane bezpośrednio do miesięcznej pensji
możliwość pracowania w godzinach nadliczbowych (zależne od pracodawcy) płatne extra + 25% do wypłaty
dodatki za prace zmianowe
niemiecka umowa o pracę
dodatki urlopowe oraz świąteczne
niemieckie ubezpieczenie
cykliczne podwyżki
regularne zaliczki
wsparcie polskojęzycznych dysponentów
zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę (pokoje jednoosobowe z dostępem do internetu)