praca przy produkcji antipasti - nadziewanie warzyw
PRACOWNIK PRODUKCJI / OPERATOR MASZYN (produkcja antipasti itp.)
Stawka: 12,00 € netto - na rękę
0,5€/ h - dodatek za auto
realny minimalny zarobek (przy 160h) od 8160 PLN na rękę
Ilość godzin: 40-50h / tydzień
I zmiana: 6:00 - 15:00
II zmiana: 15:00 - 23:30
Do 6 h = przerwa 30 Min.
Pow. 6h = 45 Min.
Opis stanowiska, zakres obowiązków:
• Przygotowanie produkcji do procesu wytwarzania,
• Nadziewanie różnych warzyw i przekładanie do pojemników,
• Kontrola jakości towaru,
• Pakowanie towaru,
• Kontrola produktu / daty i partii,
• Prawidłowe układanie produktów na palecie, dokładne liczenie ilości produktu, wprowadzanie danych do systemu,
• Nadzór nad jakością druku i wagą produktu,
• Kontrola zgodności nadruku z wymaganiami dla wyprodukowanego towaru,
• Utrzymanie czystości stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu pracy.
Wymagania dla osób pracujących przy maszynie - mężczyźni:
• schludny wygląd, dbałość o higienę osobistą
• brak nałogów
• motywacja do pracy
• dobra sprawność fizyczna
• wiek do około 40 lat
• rygor sanitarny i BHP
Wymagania dla pań do nadziewania:
• brak sztucznych rzęs, tipsów oraz innych ozdób utrudniających higienę pracy
• dobra sprawność fizyczna
• preferowany wiek: między 30 a 40 rokiem życia (ze względu na charakter pracy stojącej)
• rygor sanitarny i BHP
------------------------------------------------------------------------------------
wymagania ogólne:
• mile widziane doświadczenie w pracy przy produkcji żywności,
• umiejętności techniczne i w zakresie obsługi urządzeń,
• gotowość do pracy fizycznej,
• chęć do długoterminowej współpracy,
Odzież robocza: białe obuwie ochronne S3, kobiety na nadziewaniu gumowce białe
Opłata za zakwaterowanie: 250€