

Rzeźnik / Pracownik produkcji mięsnej – Leverkusen (Niemcy)
Rzeźnik / Pracownik produkcji mięsnej – Leverkusen (Niemcy)
Lokalizacja: Leverkusen
Branża: produkcja / rzeźnictwo
Umowa: niemiecka, bezpośrednio z pracodawcą, czas określony (6 miesięcy z możliwością przedłużenia)
Liczba miejsc: 1
Start pracy: od zaraz
Wynagrodzenie:
• 14–15 € brutto / godzina
• zaliczki dostępne
• ok. 173 godzin miesięcznie, możliwość pracy w nadgodzinach
Zakwaterowanie:
• zapewnione przez pracodawcę, bezpłatne
• Wi-Fi dostępne
Czas pracy:
• start ok. 6:00/7:00 do 14:30/15:30
• możliwość pracy dłuższej
Zakres obowiązków:
• porcjowanie mięsa i przygotowywanie produktów mięsnych
• obsługa maszyn do krojenia mięsa w kostkę
• czasami nabijanie lub marynowanie szaszłyków
Wymagania:
• doświadczenie w pracy rzeźnika / produkcji mięsnej
• umiejętności manualne i praca w zespole
• odpowiedzialność i samodzielność
• dobra kondycja fizyczna
• znajomość języka niemieckiego podstawowa lub angielskiego komunikatywna
• brak problemów z alkoholem