PRACOWNIK PRODUKCJI
OPIS
Obowiązki:
• obsługa maszyn przemysłu spożywczego, do przygotowania mięsa i farszu, takich jak: wilk masarski, kuter masarski, mieszałka masarska.
• terminowe wykonywanie produkcji na podstawie uzgodnionych planów produkcyjnych i według zatwierdzonej receptury produktów.
• wykonywanie prac zgodnie z przyjętymi standardami, przy wsparciu informatycznego systemu produkcyjnego.
• utrzymywanie w trakcie wykonywanej pracy porządku i czystości , zgodnie z określonymi procedurami.
• dbanie o porządek na stanowisku pracy.
• prace pomocnicze przy produkcji.
• przestrzeganie zasad BHP.
• kontrola wizualna jakości produktu.
Wymagania:
• gotowość do pracy.
• posiadanie wysokiej kultury osobistej i umiejętności komunikowania się w pracy zespołowej.
• zaangażowanie i chęć do pracy.
• sprawność fizyczna.
• sumienność i dokładność.
• mile widziane ( niekonieczne) doświadczenie zawodowe w branży mięsnej
• samodzielność, zaangażowanie i motywacja do pracy
Oferujemy:
• Atrakcyjne wynagrodzenie oraz dodatki specjalne (premie urlopowe i bozonarodzeniowe )
• Zniszki pracownicze
• Wsparcie firmy w godzeniu pracy I rodziny
• Mozliwosc dalszego szkolenia .
Stawka 16 € brutto
Mozliwos zakwaterowania koszt 380 € od osoby .