DEMI CHEF DE PARTIE, COMMIS DE CUISINE - HOTEL 5* - FRANKFURT AM MAIN

DANE OFERTY

  • Typ ofertyPraca z zakwaterowaniem
  • Pensja: nie podano
  • Firma: Picart Personal
  • Kontakt: Rafał Olejarczyk
  • Telefon: 585267633
  • Język obcy: niemiecki
  • Doświadczenie: Minimum 2 lata

MIEJSCE PRACY

Agencja Pracy PICART nr w rejestrze 7306 poszukuje kandydatów na stanowisko kucharza do hotelu 5* we Frankfurcie nad Menem

Kucharz (Demi de cuisine, Commis de cuisine) od zaraz

Kuchnia: niemiecka i międzynarodowa, 3 restauracje

Wymagania wobec kandydatów:

- znajomość technik kulinarnych i wykształcenia kierunkowego
- udokumentowane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku w hotelu 3, 4 lub 5*
- podstawowa komunikatywna znajomość języka niemieckiego lub ewentualnie komunikatywna znajomość języka angielskiego (A2/B1)
- pasji, chęci rozwoju, kreatywności i zaangażowania
- umiejętność efektywnej komunikacji i kształtowania miłej atmosfery w grupie
- minimalny okres pracy 6 miesięcy

Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę zawartą bezpośrednio z pracodawcą niemieckim na okres 1 roku z możliwością przedłużenia umowy
- wynagrodzenie brutto 2224 Euro (Commis) i 2426 Euro (Demi), Weihnachtsgeld i Urlaubsgeld (50% wynagrodzenia brutto)
- pracodawca zapewnia odpłatne zakwaterowanie (pokój 1 os. w budynku dla personelu, 250 Euro) i bezpłatne wyżywienie (opodatkowane)
- bieżące wsparcie w Niemczech (pomoc w załatwianiu formalności, w zaaklimatyzowaniu w nowym środowisku pracy i życia)
- składki oraz podatki odprowadzane w Niemczech przez pracodawcę niemieckiego
- czas pracy: 39 godzin (5 dni w tygodniu)
- 25 dni urlopu
- bezpłatne 7 kompletów ubrań roboczych
- przyjemną atmosferę pracy w międzynarodowym środowisku
- nasze usługi są bezpłatne (m. in. tłumaczenie oraz profesjonalne przygotowanie życiorysu w języku niemieckim na potrzeby rekrutacji)

Do obowiązków zatrudnionej osoby należeć będzie:
- przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji
- dbałość o estetykę potraw
- przygotowywanie dań zimnych i/lub ciepłych (a la carte, bufety)
- przestrzeganie przepisów HACCP

Osoby zainteresowane ofertą proszę o przesłanie CV z aktualnym zdjęciem na adres mailowy z dopiskiem Kucharz Frankfurt am Main

Picart Personal ul. Anny Gryfitki 7/3, 76200 Słupsk
Numer licencji KRAZ 7306

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2002 nr 101, poz. 926)
Wysłanie CV do pracodawcy jest jednoznacze ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej i przyszłych rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)."